Paketat

Rezervo dasmën tani dhe përfito nga oferta jonë shërbime falas me vlerë prej 600€!

Paketa 1 HD

CEREMONIA E MBRËMJES

Në cmim përfshihet vetëm cermonia e mbrëmjes në restorant.

Paketa 2 HD

CEREMONIA E MBRËMJES DHE MARRJA E NUSES

Në cmim përfshihet cermonia e mbrëmjes në restorant si dhe marrja e nuses ditën.

Paketa 3 HD

KOMPLET

Paketa 1 4K

CEREMONIA E MBRËMJES

Në cmim përfshihet vetëm cermonia e mbrëmjes në restorant.

Paketa 2 4K

CEREMONIA E MBRËMJES DHE MARRJA E NUSES

Në cmim përfshihet cermonia e mbrëmjes në restorant si dhe marrja e nuses ditën.

Paketa 3 4K

KOMPLET

*Oferta Speciale

Best of Video

Korrektimi i ngjyrave

Dasma në USB Stick

Dasma në 2x DVD

Printimi i 10 fotografive

Dasma në USB Stick