Rezervo dasmën tani dhe përfito nga oferta jonë shërbime falas me vlerë prej 600€!

Shërbimet primare

 • Best of Video (vlera 250€) - FALAS
 • Korrektimi i ngjyrave (vlera 250€) - FALAS
 • Dasma në USB Stick (vlera 30€) - FALAS
 • Dasma në 2x DVD (vlera 20€) - FALAS
 • Printimi i 10 fotografive (vlera 25€) - FALAS
 • Dërgimi i materialit me postë (vlera 25€) - FALAS

  *Oferta me 6 shërbimet FALAS me vlerë prej 600€, vlenë vetëm për Paketën 3 ose Paketën 4. Best of Video është përmbledhja 3 minutëshe më e mirë e dasmës. Korrektimi i ngjyrave e bën që dasma të duket më kinematografike. Dasmën e kopjojmë në USB 3.0 Stick në kualitet të lartë. Printimi i fotografive bëhet në format B4. Dërgimi i dasmës me postë bëhen në krejt Evropën.

  Shërbimet tjera

  Shporta

  Pagesa e kaparit

  Metoda e preferuar e pagesës së kaparit prej 20% nga shuma totale:

  Permbledhje:

  Gjithsej:  0

  Rezervo dasmën tani dhe përfito nga oferta jonë shërbime falas me vlerë prej 600€!

  Shërbimet primare

  • Best of Video (vlera 250€) - FALAS
  • Korrektimi i ngjyrave (vlera 250€) - FALAS
  • Dasma në USB Stick (vlera 30€) - FALAS
  • Dasma në 2x DVD (vlera 20€) - FALAS
  • Printimi i 10 fotografive (vlera 25€) - FALAS
  • Dërgimi i materialit me postë (vlera 25€) - FALAS

   *Oferta me 6 shërbimet FALAS me vlerë prej 600€, vlenë vetëm për Paketën 3 ose Paketën 4. Best of Video është përmbledhja 3 minutëshe më e mirë e dasmës. Korrektimi i ngjyrave e bën që dasma të duket më kinematografike. Dasmën e kopjojmë në USB 3.0 Stick në kualitet të lartë. Printimi i fotografive bëhet në format B4. Dërgimi i dasmës me postë bëhen në krejt Evropën.

   Shërbimet tjera

   Shporta

   Pagesa e kaparit

   Metoda e preferuar e pagesës së kaparit prej 20% nga shuma totale:

   Permbledhje:

   Gjithsej:  0